Direct contact? +31 (0)186 57 60 50

                                                                                                                                                                                             Wassen, drogen en strijken
voor bedrijven en professionals

Goud Laundry Solutions

Home - Nieuws - WETCLEANING NATWASSEN

Archief

WETCLEANING NATWASSEN

WETCLEANING NATWASSEN met goud laundry solutions en bufa care

Samen met 1 van de grootste fabrikanten van de wereld bekend van de merken Danube en Fagor hebben wij de allerbeste NATWAS wasmachine en droger voor u ontwikkeld. Natwassen was nog nooit zo eenvoudig en de resultaten liegen er niet om. En natuurlijk kunnen ze ook voor uw overige was worden gebruikt.

De kledingindustrie is zich steeds meer bewust bij het maken van kleding dat gereinigd kan worden door middel van een natwasproces “WETCLEANING”. Bij wetcleaning is het van belang dat er speciale reinigingsproducten worden gebruikt die uw vezels beschermen en bijvoorbeeld het doorlopen van kleuren voorkomen. Daarnaast is het heel belangrijk dat u over een professionele wasmachine beschikt met een uitgebreide computer waarbij de programma’s naar wens geprogrammeerd kan worden. En heel belangrijk een wasmachinewaarbij het mogelijk is dat er tijdens het vullen en leeglopen geen wasbeweging in de trommel plaats vindt. Ook heel belangrijk is het dat de machine met halve beladingen kan werken en niet continue in onbalans raakt. Naast het wassen is een goede droger / tunnelfinisher of stoom droogkast ook van zeer groot belang voor uw eindresultaat…

natwas machine danube

Laten we beginnen met de Professionele wasmachine

Waar moet een Professionele wasmachine aan voldoen om geschikt te zijn voor professionele wetcleaning. Bij Goud Laundry Solutions hebben wij ons huiswerk gedaan door met klanten te praten en te vragen wat deze o.a. misten bij hun huidige machine, wat zijn de problemen met het merk wat u nu heeft? Hoe komen uw kledingstukken uit de wasmachine?  Wat zou volgens u beter kunnen en met wat bent u nu juist wel tevreden? Al snel werd duidelijk dat er in Nederland en Belgie wasmachine leveranciers zijn die u alles beloofde maar de machines die u geleverd kreeg of nog steeds krijgt totaal niet geschikt zijn voor WETCLEANING.

De resultaten liegen er niet om.

Een veel gehoorde klacht is dat er een wasmachine wordt verkocht door een leverancier die zelf geen verstand van zaken heeft op het gebied van WETCLEANING, leveranciers die niet eens weten hoe een WETCLEANING proces er uit ziet. Een slechte zaak want u koopt uw machine in vertrouwen en voor u wellicht een grote investering voor de toekomst. Een machine die er goed uit ziet is namelijk nog niet meteen een goede wasmachine en zeker geen goed machine voor NATWAS reiniging.

Waar moet een “WETCLEAN” machine precies allemaal aan voldoen?

Wij zijn met onze nieuwe fabrikant om de tafel gaan zitten en hebben alle punten eens stap voor stap doorlopen. Waarbij niet alleen naar de functionaliteit van de wasmachines hebben gekeken maar ook naar de functionaliteit van het besturingsprogramma. Vaak zien de machine leveranciers en zeepfabrikanten door het bomen het bos niet meer. Daar hebben wij als Goud Laundry Solutions samen met onze fabrikant met de merken Danube en Fagor wat aan gedaan.

wetclean machine natwasmachine

De functionaliteit van de wasmachine.

WETCLEANING NATWASSEN

Wij zijn begonnen met de basistechnieken voor een natwasmachine

 • laadcapaciteit 50% , want bij WETCLEANING vullen we de machine maar voor de helft.
 • Een natwasmachine moet een minimale trommelvolume hebben van 10 kg ( 100 liter) dus 5 kg NATWAS belading
 • De natwasmachine moet voorzien zijn van automatische zeepsignalen.
 • De natwasmachine moet stilstaand kunnen vullen HEEL BELANGRIJK !!! ( bij 80% van alle merken is dit niet mogelijk !! )
 • De actie en stoptijd van de trommel moet per seconden kunnen worden ingesteld. bijv. 3 seconden actie – 27 seconden stop ( HEEL BELANGRIJK !!!!)
 • De was snelheid moet geregeld kunnen worden ( toerental regeling)
 • Het waterniveau moet naar wens ingesteld kunnen worden. ( natwassen doen we op minimaal waterniveau)( HEEL BELANGRIJK !!!!)
 • Temperatuur per graad nauwkeurig instelbaar minimaal wassen op 25 C ( HEEL BELANGRIJK !!!!)
 • Bij het afvoeren van het proceswater moet de trommel stil blijven staan. ( HEEL BELANGRIJK !!!!)
 • Na het afvoeren van het water centrifugeren zonder dat de wasmachine snel in onbalans raakt. ( HEEL BELANGRIJK !!!!)
 • Na het 1 ste wasproces volgt eventueel nog een 2de  wasproces en meestal 2 spoelingen.
 • De eindcentrifuge van de Danube en Fagor machines zorgt ervoor dat er nog maar een restvochtpercentage overblijft van hooguit 45%
 • De machines van Danube en Fagor zijn zo geconstrueerd dat er een minimum aan onbalans kan optreden.

Bij machines die heel soepel afgeveerd zijn treed heel vaak onbalans op bij minder belading (50% bij NATWASSEN). De machine probeert continue opnieuw te centrifugeren waardoor de kledingstukken enorme kreukvorming oplopen. Hierdoor staat u onnodig veel langer uw producten at te werken achter de pers.

Het besturingssysteem

Een eenvoudige programma dat door iedereen te gebruiken is dat hadden wij voor ogen. Een programma bestaat altijd uit meerdere stappen. Hoe makkelijk zou het zijn als die stappen al opgeslagen zijn en direct opgeroepen kunnen worden. Doormiddel van simpel knopjes aan en uit te zetten met uw muis kunt u bepalen welke functies er uitgeschakeld moeten worden of juist aan moeten staan. Zo kunt u de wastijd instellen, de temperatuur, eventueel cooldown temperatuur bij hogere temperaturen, trommelsnelheid, waterniveau, actie tijd en stoptijd van de trommel.

Bij status kunt u functies aan en uitzetten trommelstilstand bij vullen, trommelstilstand bij afvoeren, tijdstop, verwarmingsstop.en de standaard zeepbakken.

Bij Waterload geeft u aan of de machine moet vullen met warm- of koudwater of beide met modulatie. meerdere handige functionaliteit kunnen simpel met een klik van de muis aan of uit worden gezet. De zeepsignalen kunt u ook simpel aanzetten en waarna u de gewenste zeeptijd invult met eventueel een vertragingstijd erbij.

Binnen 1 minuut heeft u een volledig programma gemaakt. Deze slaat u op en komen allemaal in een map te staan op uw computer.

Deze map kunt u op een usb stick zetten en in de wasmachine stoppen. De machine zal deze uitlezen en de nieuwe programma’s in het geheugen zetten. Ook uw zeepleverancier kan u een nieuw programma per email sturen zet dit programma op een usb stick en de machine leest deze uit. Kijk dat is nog eens makkelijk.

wasprogramma DANUBE FAGOR WETCLEANING

De bediening van de wasmachine.

Sommige fabrikanten zien het als een kunst om de bediening van hun machine zo moeilijk mogelijk te maken. Wasmachines met zoveel mogelijk knoppen, onlogisch en daar hebben wij en onze fabrikant veel aandacht aan besteed om de besturing zo simpel mogelijk te houden maar toch veelzijdig.  Een eenvoudig en simpel te bedienen besturing. Programma’s die u het meest gebruikt komen vanzelf in de favoriet map. Eigenlijk hetzelfde als op uw computer of telefoon uw veelgebruikte apps of websites als eerste op uw scherm. Een besturing die zowel aan alle eisen voldoet voor WETCLEANING als voor de gewone was. Programma’s zoveel u wilt en hoe u ze ook maar wilt geen beperkingen.

De programma’s zet u op een USB stick en door een simpele druk op de knop kunt u de programma’s toevoegen aan uw huidige programma’s

Geen enkel ander besturingssysteem was zo veelzijdig als van onze Danube en Fagor wasmachines en met een G-kracht van 450 zijn wij de marktleider als het gaat om WETCLEANING machines die standaard geleverd worden met:

 • Roestvrijstalen front, zijpanelen en bovenpaneel
 • EASY TOUCH bediening, met 1 simpele klik start u een programma.
 • Frequentie gestuurde motor
 • Print voor 8 zeepsignalen en een mogelijkheid voor uitbreiding tot 14 signalen
 • Pomptijd en vertragingstijd tussen de zeepsignalen eenvoudig in te stellen
 • Heavy duty deurvergrendeling
 • Mogelijkheid om tijdens het programma functies aan te sturen zoals waterniveau, temperatuur, zeepsignalen, trommelsnelheid
 • Pauzefunctie in het programma voor bijvoorbeeld inweek functie.
 • Duidelijk display met alle talen ook in het NEDERLANDS
 • Programmaverloop en resttijdindicatie op het scherm
 • Software programma gratis meegeleverd
 • Geen dure adapter kabels die u los moet kopen, gewoon met USB stick uit te lezen en te programmeren.
 • Weegsysteem is optioneel leverbaar
 • Op de grotere modellen Forward-tilting of Two way- tilting systeem mogelijk

danube symbolen wetcleaning natwasmachine goud laundry solutions

Functies als de machine met zijn programma bezig is.

Ja er zijn behoorlijk wat klanten die wilden tijdens een programma bepaalde functies met de hand tijdelijk kunnen veranderen. Helaas zijn er tegenwoordig geen fabrikanten meer die het nut van deze functie begrijpen. Wij begrijpen dit maar als te goed en luisterden wel naar u daarom kunt u met de Danube en Fagor machines de volgende functies tijdens een wasprogramma naar wens aansturen.

De volgende functies zijn tijdens het programma mogelijk

 • Extra water innemen als u het niveau wilt verhogen. naar keuze met warmwater of koudwater
 • Proces water uitlaten naar een door u gewenst niveau of helemaal leeg
 • Ieder zeepsignaal kunt u handmatig aansturen
 • Wilt u de temperatuur verhogen ook dat is mogelijk naar een door u gewenste temperatuur
 • U kunt zelfs de trommel stil zetten of juist laten draaien.
 • Een extern signaal aansturen met een bepaalde functie ook dat is mogelijk

Kortom wij hebben er alles aangedaan om een machine op de markt te zetten die geheel aan uw eisen en wensen voldoet. Niet voor niks zijn wij al bijna 25 jaar op de markt actief.

Natwassen doen we overal en wasmachine fabrikanten waarvan u en wij vroeger van onderste boven waren,  zijn nu samengevoegd met andere merken, besturingen en de kwaliteit van producten zijn veranderd en er zeker niet altijd beter op geworden.

Dit is een van de redenen waarom wij naar andere merken zijn gaan kijken, fabrikanten die wel bereid waren om samen met ons een mooi product op de markt te zetten.

Met onze nieuwe fabrikant met de merken Danube en Fagor machines die in Frankrijk en Spanje worden gebouwd en voorheen vooral werden gebruikt voor de verkoop aan andere merken zitten wij op 1 lijn met onze manier van denken. Bij veel fabrikanten staat er een investeringsbedrijf met een stok achter de deur die alleen aan winstbelang denkt en dat komt het product niet ten goede

Vervangen van oude machines

 

Onze Danube en Fagor machines zijn zo ontworpen dat deze zonder problemen op de plaats kunnen staan van uw oude wasmachine. De nieuwe lijn van andere merken zijn vaak een heel stuk breder geworden waardoor vervanging meestal een hele klus wordt of zelfs niet mogelijk is, vooral bij meerdere machines in een rij.

Easy Touch Control

Onze Easy Touch computer wordt standaard vanaf de kleinste wasmachine geleverd met een inhoud van 10 KG ( 5 KG wetcleaning) t/m 120 KG wasmachine (60 KG wetcleaning) Het software programma is zo ontwikkeld dat u slechts 1 keer de programma’s naar wens hoeft te maken. Of u nu een 10 KG, 34 KG, of 120 KG machine heeft, alle machines zijn standaard voorzien met dezelfde Easy Touch control met alle functionaliteiten.

DANUBE TOUCH PRO CONTROL

Rechtsboven en Linksonder zijn een voorbeeld van uw normale scherm u kiest een programma en druk op start.

Tijdens een programma kunt verschillende functie handmatig instellen.

Duidelijke iconen en symbolen geven aan wat de machine doet en de resterende tijd geeft aan hoelang het programma nog duurt.

Uiteraard is een uitgestelde start ook mogelijk d.m.v. de gewenste datum en starttijd in te stellen.

Een luisterend oor

De meeste machine leveranciers zien het niet als hun taak om samen met u en de zeepleverancier de programma’s naar wens in te stellen en in gebruik te nemen. Wij denken daar anders over !

Doseerapparatuur

Onze afdeling doseerapparatuur kan u zelfs voorzien van de nieuwste membraampompen die garant staan voor een zeer nauwkeurige dosering nu en in de toekomst.

Droogapparatuur

Het delicaat drogen van uw textiel is uiteraard net zo belangrijk als het wassen hiervan. De meeste slijtage aan textiel komt voort uit de opbouw van uw droger. Trommels waarbij de gaatje zo scherp zijn dat deze de kleding beschadigen. Dit verklaart de enorme stof die op uw stoffilter terecht komen. Zo niet bij de drogers van Danube en Fagor deze drogers zijn voorzien van een trommel die een gecombineerde Axiale en Radiale luchtstroming hebben en waarvan de gaatjes in de trommel met een speciale machine zo zijn gemaakt dat deze niet meer scherp zijn.

Gepatenteerd filter cassette

Het roestvrijstalen filter zit onder de deur en wordt met gemak door een roestvrijstaal geleidingsysteem naar voren geschoven. Dit filter is mogelijk omdat de droger simpelweg veel minder stof ontwikkelt en dat komt uw textiel te goede. In het display wordt de status van het filter aangegeven.

Gepatenteerd terugwinningssyteem

De drogers zijn voorzien van een warmte recycle systeem. Dit systeem komt in werking zodra de speciale SMART restvochtsensor aangeeft dat er voldoende vocht uit het textiel is verwijderd. Een speciale klep zorgt ervoor dat de luchtstroming nu ook kan circuleren in de trommel. Dit systeem geeft niet alleen een besparing van tijd maar bespaart u ook tot 40% aan energiekosten.

Tunnelfinishers en droogkasten met stoom verwarming

Uiteraard kunt u voor grote hoeveelheden textiel ook kiezen voor het drogen d.m.v. een tunnelfinisher, kleding wordt reeds uitgehangen en heeft na de behandeling in de tunnelfinisher geen of bijna geen afwerking meer nodig. Ook een droogkast met racks voor kledingstukken kunnen wij u naar wens leveren.

Informatie over Wetcleaning Natwassen ….

Heel veel informatie over onze wasmachines, drogers, tunnelfinisher en droogkasten voor het reinigen van bovenkleding. Mocht u het een en ander rustig met ons willen doornemen dan kan dat natuurlijk. Wij komen graag bij u langs en kunnen u vrijblijvend van verdere informatie voorzien.

Email:  info@laundrysolutions.nl

Telefoon: +31- (0)1865-576050

Heel Nederland en Belgie maar ook in Duitsland hebben wij onze sales managers en techniekers.

 

WETCLEANING NATWASSEN

Samen met 1 van de grootste fabrikanten van de wereld bekend van de merken Danube en Fagor hebben wij de allerbeste NATWAS wasmachine en droger voor u ontwikkeld. Natwassen was nog nooit zo eenvoudig en de resultaten liegen er niet om. En natuurlijk kunnen ze ook voor uw overige was worden gebruikt.

De kledingindustrie is zich steeds meer bewust bij het maken van kleding dat gereinigd kan worden door middel van een natwasproces “WETCLEANING”. Bij wetcleaning is het van belang dat er speciale reinigingsproducten worden gebruikt die uw vezels beschermen en bijvoorbeeld het doorlopen van kleuren voorkomen. Daarnaast is het heel belangrijk dat u over een professionele wasmachine beschikt met een uitgebreide computer waarbij de programma’s naar wens geprogrammeerd kan worden. En heel belangrijk een wasmachinewaarbij het mogelijk is dat er tijdens het vullen en leeglopen geen wasbeweging in de trommel plaats vindt. Ook heel belangrijk is het dat de machine met halve beladingen kan werken en niet continue in onbalans raakt. Naast het wassen is een goede droger / tunnelfinisher of stoom droogkast ook van zeer groot belang voor uw eindresultaat…

natwas machine danube

Laten we beginnen met de Professionele wasmachine

Waar moet een Professionele wasmachine aan voldoen om geschikt te zijn voor professionele wetcleaning. Bij Goud Laundry Solutions hebben wij ons huiswerk gedaan door met klanten te praten en te vragen wat deze o.a. misten bij hun huidige machine, wat zijn de problemen met het merk wat u nu heeft? Hoe komen uw kledingstukken uit de wasmachine?  Wat zou volgens u beter kunnen en met wat bent u nu juist wel tevreden? Al snel werd duidelijk dat er in Nederland en Belgie wasmachine leveranciers zijn die u alles beloofde maar de machines die u geleverd kreeg of nog steeds krijgt totaal niet geschikt zijn voor WETCLEANING.

De resultaten liegen er niet om.

Een veel gehoorde klacht is dat er een wasmachine wordt verkocht door een leverancier die zelf geen verstand van zaken heeft op het gebied van WETCLEANING, leveranciers die niet eens weten hoe een WETCLEANING proces er uit ziet. Een slechte zaak want u koopt uw machine in vertrouwen en voor u wellicht een grote investering voor de toekomst. Een machine die er goed uit ziet is namelijk nog niet meteen een goede wasmachine en zeker geen goed machine voor NATWAS reiniging.

Waar moet een “WETCLEAN” machine precies allemaal aan voldoen?

Wij zijn met onze nieuwe fabrikant om de tafel gaan zitten en hebben alle punten eens stap voor stap doorlopen. Waarbij niet alleen naar de functionaliteit van de wasmachines hebben gekeken maar ook naar de functionaliteit van het besturingsprogramma. Vaak zien de machine leveranciers en zeepfabrikanten door het bomen het bos niet meer. Daar hebben wij als Goud Laundry Solutions samen met onze fabrikant met de merken Danube en Fagor wat aan gedaan.

wetclean machine natwasmachine

De functionaliteit van de wasmachine.

WETCLEANING NATWASSEN

Wij zijn begonnen met de basistechnieken voor een natwasmachine

 • laadcapaciteit 50% , want bij WETCLEANING vullen we de machine maar voor de helft.
 • Een natwasmachine moet een minimale trommelvolume hebben van 10 kg ( 100 liter) dus 5 kg NATWAS belading
 • De natwasmachine moet voorzien zijn van automatische zeepsignalen.
 • De natwasmachine moet stilstaand kunnen vullen HEEL BELANGRIJK !!! ( bij 80% van alle merken is dit niet mogelijk !! )
 • De actie en stoptijd van de trommel moet per seconden kunnen worden ingesteld. bijv. 3 seconden actie – 27 seconden stop ( HEEL BELANGRIJK !!!!)
 • De was snelheid moet geregeld kunnen worden ( toerental regeling)
 • Het waterniveau moet naar wens ingesteld kunnen worden. ( natwassen doen we op minimaal waterniveau)( HEEL BELANGRIJK !!!!)
 • Temperatuur per graad nauwkeurig instelbaar minimaal wassen op 25 C ( HEEL BELANGRIJK !!!!)
 • Bij het afvoeren van het proceswater moet de trommel stil blijven staan. ( HEEL BELANGRIJK !!!!)
 • Na het afvoeren van het water centrifugeren zonder dat de wasmachine snel in onbalans raakt. ( HEEL BELANGRIJK !!!!)
 • Na het 1 ste wasproces volgt eventueel nog een 2de  wasproces en meestal 2 spoelingen.
 • De eindcentrifuge van de Danube en Fagor machines zorgt ervoor dat er nog maar een restvochtpercentage overblijft van hooguit 45%
 • De machines van Danube en Fagor zijn zo geconstrueerd dat er een minimum aan onbalans kan optreden.

Bij machines die heel soepel afgeveerd zijn treed heel vaak onbalans op bij minder belading (50% bij NATWASSEN). De machine probeert continue opnieuw te centrifugeren waardoor de kledingstukken enorme kreukvorming oplopen. Hierdoor staat u onnodig veel langer uw producten at te werken achter de pers.

Het besturingssysteem

Een eenvoudige programma dat door iedereen te gebruiken is dat hadden wij voor ogen. Een programma bestaat altijd uit meerdere stappen. Hoe makkelijk zou het zijn als die stappen al opgeslagen zijn en direct opgeroepen kunnen worden. Doormiddel van simpel knopjes aan en uit te zetten met uw muis kunt u bepalen welke functies er uitgeschakeld moeten worden of juist aan moeten staan. Zo kunt u de wastijd instellen, de temperatuur, eventueel cooldown temperatuur bij hogere temperaturen, trommelsnelheid, waterniveau, actie tijd en stoptijd van de trommel.

Bij status kunt u functies aan en uitzetten trommelstilstand bij vullen, trommelstilstand bij afvoeren, tijdstop, verwarmingsstop.en de standaard zeepbakken.

Bij Waterload geeft u aan of de machine moet vullen met warm- of koudwater of beide met modulatie. meerdere handige functionaliteit kunnen simpel met een klik van de muis aan of uit worden gezet. De zeepsignalen kunt u ook simpel aanzetten en waarna u de gewenste zeeptijd invult met eventueel een vertragingstijd erbij.

Binnen 1 minuut heeft u een volledig programma gemaakt. Deze slaat u op en komen allemaal in een map te staan op uw computer.

Deze map kunt u op een usb stick zetten en in de wasmachine stoppen. De machine zal deze uitlezen en de nieuwe programma’s in het geheugen zetten. Ook uw zeepleverancier kan u een nieuw programma per email sturen zet dit programma op een usb stick en de machine leest deze uit. Kijk dat is nog eens makkelijk.

wasprogramma DANUBE FAGOR WETCLEANING

De bediening van de wasmachine.

Sommige fabrikanten zien het als een kunst om de bediening van hun machine zo moeilijk mogelijk te maken. Wasmachines met zoveel mogelijk knoppen, onlogisch en daar hebben wij en onze fabrikant veel aandacht aan besteed om de besturing zo simpel mogelijk te houden maar toch veelzijdig.  Een eenvoudig en simpel te bedienen besturing. Programma’s die u het meest gebruikt komen vanzelf in de favoriet map. Eigenlijk hetzelfde als op uw computer of telefoon uw veelgebruikte apps of websites als eerste op uw scherm. Een besturing die zowel aan alle eisen voldoet voor WETCLEANING als voor de gewone was. Programma’s zoveel u wilt en hoe u ze ook maar wilt geen beperkingen.

De programma’s zet u op een USB stick en door een simpele druk op de knop kunt u de programma’s toevoegen aan uw huidige programma’s

Geen enkel ander besturingssysteem was zo veelzijdig als van onze Danube en Fagor wasmachines en met een G-kracht van 450 zijn wij de marktleider als het gaat om WETCLEANING machines die standaard geleverd worden met:

 • Roestvrijstalen front, zijpanelen en bovenpaneel
 • EASY TOUCH bediening, met 1 simpele klik start u een programma.
 • Frequentie gestuurde motor
 • Print voor 8 zeepsignalen en een mogelijkheid voor uitbreiding tot 14 signalen
 • Pomptijd en vertragingstijd tussen de zeepsignalen eenvoudig in te stellen
 • Heavy duty deurvergrendeling
 • Mogelijkheid om tijdens het programma functies aan te sturen zoals waterniveau, temperatuur, zeepsignalen, trommelsnelheid
 • Pauzefunctie in het programma voor bijvoorbeeld inweek functie.
 • Duidelijk display met alle talen ook in het NEDERLANDS
 • Programmaverloop en resttijdindicatie op het scherm
 • Software programma gratis meegeleverd
 • Geen dure adapter kabels die u los moet kopen, gewoon met USB stick uit te lezen en te programmeren.
 • Weegsysteem is optioneel leverbaar
 • Op de grotere modellen Forward-tilting of Two way- tilting systeem mogelijk

danube symbolen wetcleaning natwasmachine goud laundry solutions

Functies als de machine met zijn programma bezig is.

Ja er zijn behoorlijk wat klanten die wilden tijdens een programma bepaalde functies met de hand tijdelijk kunnen veranderen. Helaas zijn er tegenwoordig geen fabrikanten meer die het nut van deze functie begrijpen. Wij begrijpen dit maar als te goed en luisterden wel naar u daarom kunt u met de Danube en Fagor machines de volgende functies tijdens een wasprogramma naar wens aansturen.

De volgende functies zijn tijdens het programma mogelijk

 • Extra water innemen als u het niveau wilt verhogen. naar keuze met warmwater of koudwater
 • Proces water uitlaten naar een door u gewenst niveau of helemaal leeg
 • Ieder zeepsignaal kunt u handmatig aansturen
 • Wilt u de temperatuur verhogen ook dat is mogelijk naar een door u gewenste temperatuur
 • U kunt zelfs de trommel stil zetten of juist laten draaien.
 • Een extern signaal aansturen met een bepaalde functie ook dat is mogelijk

Kortom wij hebben er alles aangedaan om een machine op de markt te zetten die geheel aan uw eisen en wensen voldoet. Niet voor niks zijn wij al bijna 25 jaar op de markt actief.

Natwassen doen we overal en wasmachine fabrikanten waarvan u en wij vroeger van onderste boven waren,  zijn nu samengevoegd met andere merken, besturingen en de kwaliteit van producten zijn veranderd en er zeker niet altijd beter op geworden.

Dit is een van de redenen waarom wij naar andere merken zijn gaan kijken, fabrikanten die wel bereid waren om samen met ons een mooi product op de markt te zetten.

Met onze nieuwe fabrikant met de merken Danube en Fagor machines die in Frankrijk en Spanje worden gebouwd en voorheen vooral werden gebruikt voor de verkoop aan andere merken zitten wij op 1 lijn met onze manier van denken. Bij veel fabrikanten staat er een investeringsbedrijf met een stok achter de deur die alleen aan winstbelang denkt en dat komt het product niet ten goede

Vervangen van oude machines

 

Onze Danube en Fagor machines zijn zo ontworpen dat deze zonder problemen op de plaats kunnen staan van uw oude wasmachine. De nieuwe lijn van andere merken zijn vaak een heel stuk breder geworden waardoor vervanging meestal een hele klus wordt of zelfs niet mogelijk is, vooral bij meerdere machines in een rij.

Easy Touch Control

Onze Easy Touch computer wordt standaard vanaf de kleinste wasmachine geleverd met een inhoud van 10 KG ( 5 KG wetcleaning) t/m 120 KG wasmachine (60 KG wetcleaning) Het software programma is zo ontwikkeld dat u slechts 1 keer de programma’s naar wens hoeft te maken. Of u nu een 10 KG, 34 KG, of 120 KG machine heeft, alle machines zijn standaard voorzien met dezelfde Easy Touch control met alle functionaliteiten.

DANUBE TOUCH PRO CONTROL

Rechtsboven en Linksonder zijn een voorbeeld van uw normale scherm u kiest een programma en druk op start.

Tijdens een programma kunt verschillende functie handmatig instellen.

Duidelijke iconen en symbolen geven aan wat de machine doet en de resterende tijd geeft aan hoelang het programma nog duurt.

Uiteraard is een uitgestelde start ook mogelijk d.m.v. de gewenste datum en starttijd in te stellen.

Een luisterend oor

De meeste machine leveranciers zien het niet als hun taak om samen met u en de zeepleverancier de programma’s naar wens in te stellen en in gebruik te nemen. Wij denken daar anders over !

Doseerapparatuur

Onze afdeling doseerapparatuur kan u zelfs voorzien van de nieuwste membraampompen die garant staan voor een zeer nauwkeurige dosering nu en in de toekomst.

Droogapparatuur

Het delicaat drogen van uw textiel is uiteraard net zo belangrijk als het wassen hiervan. De meeste slijtage aan textiel komt voort uit de opbouw van uw droger. Trommels waarbij de gaatje zo scherp zijn dat deze de kleding beschadigen. Dit verklaart de enorme stof die op uw stoffilter terecht komen. Zo niet bij de drogers van Danube en Fagor deze drogers zijn voorzien van een trommel die een gecombineerde Axiale en Radiale luchtstroming hebben en waarvan de gaatjes in de trommel met een speciale machine zo zijn gemaakt dat deze niet meer scherp zijn.

Gepatenteerd filter cassette

Het roestvrijstalen filter zit onder de deur en wordt met gemak door een roestvrijstaal geleidingsysteem naar voren geschoven. Dit filter is mogelijk omdat de droger simpelweg veel minder stof ontwikkelt en dat komt uw textiel te goede. In het display wordt de status van het filter aangegeven.

Gepatenteerd terugwinningssyteem

De drogers zijn voorzien van een warmte recycle systeem. Dit systeem komt in werking zodra de speciale SMART restvochtsensor aangeeft dat er voldoende vocht uit het textiel is verwijderd. Een speciale klep zorgt ervoor dat de luchtstroming nu ook kan circuleren in de trommel. Dit systeem geeft niet alleen een besparing van tijd maar bespaart u ook tot 40% aan energiekosten.

Tunnelfinishers en droogkasten met stoom verwarming

Uiteraard kunt u voor grote hoeveelheden textiel ook kiezen voor het drogen d.m.v. een tunnelfinisher, kleding wordt reeds uitgehangen en heeft na de behandeling in de tunnelfinisher geen of bijna geen afwerking meer nodig. Ook een droogkast met racks voor kledingstukken kunnen wij u naar wens leveren.

Informatie over Wetcleaning Natwassen ….

Heel veel informatie over onze wasmachines, drogers, tunnelfinisher en droogkasten voor het reinigen van bovenkleding. Mocht u het een en ander rustig met ons willen doornemen dan kan dat natuurlijk. Wij komen graag bij u langs en kunnen u vrijblijvend van verdere informatie voorzien.

Email:  info@laundrysolutions.nl

Telefoon: +31- (0)1865-576050

Heel Nederland en Belgie maar ook in Duitsland hebben wij onze sales managers en techniekers.

 

© Goud Laundry Solutions 2015

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-67809058-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');