Direct contact? +31 (0)186 57 60 50

                                                                                                                                                                                             Wassen, drogen en strijken
voor bedrijven en professionals

Goud Laundry Solutions

Home - Bedrijfswasdroger

Bedrijfswasdroger

wasserette drogers fagor

Voor iedere toepassing leveren wij de juiste bedrijfswasdroger. We bieden een breed scala drogers, verwarmd op gas, elektriciteit of stoom. De innovatieve drogers zijn ontworpen intensief gebruik met een zo laag mogelijk energie verbruik. De verschillende programma leveren een snel resultaat,  besparen tijd en beschermen uw textiel. Wasdrogers van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Gecombineerd met onze installatiedienst en onderhoudsservice bent u verzekerd van een betrouwbare werking.

Een bedrijfswasdroger die bij u past

Voor iedere toepassing leveren wij de juiste oplossing. Afhankelijke van het was volume zijn er wasdrogers verkrijgbaar met een capaciteit van 8 tot 90 kg. De wasdrogers beschikken over uitgebreide mogelijkheden op het gebied van bediening, programma’s en functies. We kunnen uw bedrijfswasdroger op maat uitbreiden met opties voor specifieke toepassingen als restvochtmeting, muntinworp of een centraal betalingssysteem. Al deze functies zijn eenvoudig bedienbaar met het twee toetsen systeem.  Alle industriële wasdrogers zijn leverbaar met een reverserende trommel voor een optimaal droog resultaat en knoop- en klitvrij textiel.

Hoogwaardige materialen

Bedrijfswasdrogers zijn gebouwd voor intensief gebruik en beschikken daarom over een robuust design met zware scharnieren en een deur handgreep. Hoogwaardige filters, krachtige motoren en een geavanceerde trommels zorgen voor een betrouwbaar en duurzaam gebruik.  Speciale looprollers ondersteunen aan de voorzijde de trommel bij de drogers tot en met 16 kg. De grotere wasdrogers zijn voorzien van een verzwaard lagerhuis met dubbele lagers. De grote robuuste laaddeur met een volledige opening zorgt voor een grote toe en afvooer van het textiel. Een groot stoffilter maakt deze wasdrogers efficient om te werken.

Energiezuinig

De warmtepompdrogers zijn extra energiezuinig daarom komen deze in aanmerking voor energie investerings aftrek (EIA). Kiest u liever voor een van onze elektrisch verwarmde, stoom verwarmde of gas verwarmde drogers dan kunt u vanaf nu ook flink besparen op uw energiekosten. Onze plus modellen zijn standaard voorzien van gedeelde recirculatie van de uitgaande lucht, extra isolatie, dubbelglas in de deur, oververhit detectie systeem met sproei installatie (denk aan broei), automatische restvochtmeting, multiple step programma’s drogen met verschillende temperaturen in 1 programma. Als optie kunt ook ons revolutionair dosing systeem bij bestellen. Het Dosing systeem zorgt ervoor dat aan het eind van het programma uw textiel een hoge druk nevel krijgt met bijvoorbeeld lavendel of 1 van de andere geuren. Ideaal voor muffe werkkleding, textiel met roetschade, dekbedden etc, etc.

Veiligheid

De drogers zijn voorzien van een diverse veiligheden om oververhitting te voorkomen. De temperatuur wordt geregeld door een elektronische thermostaat die het proces continue controleert. Voor de veiligheid zitten er nog 2 thermostaten in de droger, deze bevinden zich bij de brander en de andere bij de uitlaat van de droger. Het is ook mogelijk om de drogers te bestellen met het ” Automatic Combustion System” Dit systeem is nog een extra veiligheid die continue de temperatuur controleert. De andere systemen zorgen voor een goede en veilige werking voor de verwarming, Het ACS systeem zorgt ervoor dat ook als de droger niet in werking is de droger wordt beschermd tegen oververhitting bijvoorbeeld door broei in het wasgoed. Een automatisch blussysteem voorkomt zal ervoor zorgen dat dit direct aangepakt wordt.

Voor meer informatie kunt u bellen met

info@laundrysolutions.nl

telefonisch : 0186-576050

Wij leveren ook in België, ofshore, marine end.

alila fagor wasserij

© Goud Laundry Solutions 2015

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-67809058-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');