Direct contact? +31 (0)186 57 60 50

                                                                                                                                                                                             Wassen, drogen en strijken
voor bedrijven en professionals

Goud Laundry Solutions

Home - Bedrijfswasmachines

Bedrijfswasmachines

bedrijfswasmachines

Laundry Solutions levert wasmachines voor bedrijven, instellingen en wasserijen. Wij adviseren u in het bepalen van de juiste keuze, afgestemd op uw situatie. Zo weet u zeker dat u de juiste wasmachine aanschaft voor duurzaam en intensief gebruik. We bieden een breed scala professionele wasmachines met een laadcapaciteit van 6 tot 125 kg.  

Onze bedrijfswasmachines zijn gemaakt voor professioneel en economisch gebruik. Alle machines zijn gebruiksvriendelijk en hebben een robuuste constructie voor een langere levensduur. van met uitgebreide programma’s en bedieningsmogelijkheden zoals programmaduur, waterverbruik, automatische zeepdosering, centrifugetijd, toerental en tal van andere functies. Door onze jarenlange kennis en ervaring bedienen wij vele bedrijven en instellingen hebben wij de juiste programma’s voor uw doelgroep. De machines zijn voorzien van een extra grote laaddeur die 180 graden geopend kan worden, de zeer ruime poederbak heeft maar 4 compartimenten 2 voor poederproducten en 2 voor vloeibare producten. De industriële motor is frequentie gestuurd en de machine is voorzien van een grote afvoerklep van maar liefst 75 mm voor een goede afwatering.

Innovatief

Wij leveren de meest geavanceerde en innovatieve wasmachines van onder andere Fagor, Tolon, Lapauw daarnaast hebben wij op voorraad en occasion apparatuur van de merken IPSO, UNIMAC, SPEEDQUEEN, PRIMUS, HUEBSCH, LAVAMAC. Het assortiment wasmachines zijn voorzien van de nieuwste technologie waardoor deze energiebesparend zijn dus zeer efficiënt zijn in gebruik. Door de geavanceerde opbouw van de bedrijfswasmachines is installatie, gebruik en onderhoud nog eenvoudiger geworden. De machines zijn sterker dan voorheen, zodat de bedrijfswasmachines gegarandeerd langer meegaan en zuinig omgaan met het gebruik van water en stroom. Vraag naar onze duurzame oplossingen.

Bedrijfswasmachines en besparing

U bespaart met onze bedrijfswasmachine gemiddeld

  • 20% op uw energieverbruik
  • 15% op waterverbruik
  • 25% lagere restvochtigheid

 Kwaliteit staat voorop

  • Machines gebouwd voor intensief gebruik
  • Gebruiksvriendelijke functies
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Geïntegreerde technologieën
  • Energiebesparende opties

Niet voor niets is onze fabrikant FAGOR PROFESSIONAL sinds vele jaren marktleider in wasserijapparatuur en -oplossingen.

Verschillende modellen

Wasmachines worden op heel veel verschillende locaties en voor allerlei doeleinden gebruikt. Voor ieder doeleinden is er wel een machine beschikbaar.

Voorladers

De voorlader is de meest gebruikte machine in de markt. Deze machine wordt onder andere gebruikt voor wasserettes en wasserijen. De voorlader is een wasmachine die we allemaal kennen met een deur aan de voorzijde deze machines zijn leverbaar met een wascapaciteit van 6 kg tot en met 120 kg. De machines vanaf een inhoud van 40kg kunnen ook worden uitgevoerd met een kantelfunctie (one way tilting) of (two way tilting)  deze functies zorgen ervoor dat de machine naar voren of naar achter kantelt zodat het ontladen automatisch gaat. Met een druk op de knop kantelt de machine naar voren. Doordat de trommel zachtjes draait met de deur open zal de inhoud van de trommel automatisch uit de machine komen. Bij two way tilting zal de machine ook naar achter kantelen. Deze functie wordt bijna nooit besteld en is alleen nodig voor automatisch beladen met een lopende band.

Hoog centrifugerend

De meeste voorladers die momenteel geleverd worden zijn hoog centrifugerend de machines centrifugeren dan met een snelheid afhankelijk van de trommel diameter tussen de 800 en 1250 toeren per minuut. Een trommel met een kleine diameter moet een hogere snelheid draaien om hetzelfde percentage restvocht te verwijderen als bij een machine met een trommel met een grotere diameter. Dit noemen we de G-kracht. Vergelijk dus altijd de G-krachten van een machine met elkaar en nooit het toerental. De trommel van de machine staat op veerpoten of schroefveren en zijn uitgerust met schokdempers. Hierdoor kunnen de machines op de meeste funderingen en ook op verdiepingen geplaatst worden.

Normaal centrifugerend

Er zijn ook toepassingen waarbij het niet wenselijk is dat de trommel geveerd is denk hierbij aan hele zware beladingen die niet in balans kunnen worden gebracht. Een aantal jaren geleden werden deze machines vooral toegepast op scheepvaart maar ook in wassalons en voor paardendekens. Met de nieuwe generatie hoog centrifugerende wasmachines worden de laag centrifugerende machines bijna niet meer toegepast. De machines moeten worden verankerd aan de vloer. Hierdoor is er een hoge vloerbelasting.

Medische wasmachines

Steeds meer instellingen zoals ziekenhuizen, verzorgingshuizen en wasserijen kiezen voor medische wasmachines ook wel Barrier washers genoemd. De reden hiervoor is het voorkomen van kruisbesmetting. De medische wasmachines zijn voorzien van 2 deuren. Een deur voor om de machine te beladen ( vuile kant) en een deur om de machine te ontladen ( schone kant) De machine wordt zo geplaatst dat er in het midden van de machine door middel van een scheidingswand de vuile en schone zijde te scheiden. Hygiënisch wassen volgens de internationale HACCP-richtlijnen is vooral in de gezondheidszorg van groot belang.

Van alle markten thuis

Met ruim 25 jaar ervaring en een grote klantenkring in binnen en buitenland kunnen wij u een maatwerk advies geven voor de aanschaf, het gebruik en het onderhoud van industriële en professionele wasmachines. Wij leveren aan horeca instellingen, wasserijen, zorginstellingen, sportverenigingen, zorginstellingen, voedingsindustrie en aan de recreatiebranche. Voor ieder toepassingen leveren wij de juiste oplossing.

Wilt u weten welke oplossingen er zijn voor uw was? Neem contact met ons op. Wij bezoeken u door geheel Nederland en adviseren graag met een maatwerk oplossing. Voor aankoop, verkoop, onderdelen en onderhoud van iedere professionele wasmachine!

Keuzemenu bedrijfswasmachines

fagor wasmachines2

Medische wasmachine Lapauw      lapauw pullman mediwave wasmachine barrier

Bedrijfswasmachine

Kan ik ook een wasmachine leasen bij u

Ja, wij werken met lease overeenkomsten

© Goud Laundry Solutions 2015

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-67809058-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');