Direct contact? +31 (0)186 57 60 50

                                                                                                                                                                                             Wassen, drogen en strijken
voor bedrijven en professionals

Goud Laundry Solutions

Home - Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op.

Openingstijden

Wat zijn uw openingstijden

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30, maar buiten deze tijden kunt u ons ook gewoon bereiken via email, of bij dringende vragen of storingen telefonisch

Zijn jullie ook 's-avonds en 's-weekends bereikbaar

Ja, wij zijn ook na reguliere werktijden voor dringende gevallen bereikbaar, tot 23.00 ‘s-avonds en in het weekend.

Producten

Verkoopt u alleen nieuwe producten

Naast onze nieuwe professionele wasapparatuur verkopen wij ook gebruikte /gereviseerde apparatuur/ demo modellen. Het aanbod van de gebruikte apparatuur kan per dag veranderen.

Welke merken verkoopt u

Goud Laundry Solutions is de officiële leverancier van de merken  Unimac en SpeedQueen. Beide merken zijn onderdeel van Alliance Laundry Systems. De grootste fabrikant als het gaat om professionele wasmachines, drogers en mangels.

Onderdelen van o.a. Unimac, SpeedQueen, Cissell, Huebsch, Ipso, Primus, Lavamac, Miele en vele andere merken. Ergens anders te duur vraag u gerust bij ons een prijscheck aan. Veelal direct uit voorraad leverbaar en veelal goedkoper en altijd de goedkoopste verzendkosten.

 

Onderdelen

Als u komt repareren heeft u dan onderdelen bij u

Jazeker, als u een storing meldt proberen wij telefonisch erachter te komen welk defect uw machines heeft. Mogelijk kunnen we uw storing zo al oplossen. Als wij langskomen zijn onze service auto’s altijd voorzien van de meest gangbare onderdelen en materialen. En naar aanleiding van uw storing zullen er ook specifieke onderdelen meegenomen worden.

Garantie

Hoelang bedraagt de garantie op nieuwe machines

Afhankelijk van welke machine u zoekt zit er altijd standaard 1 jaar all-in fabrieksgarantie op uw machine Sommige machines zijn voorzien van 2 jaar onderdelen garantie.

Uiteraard is het mogelijk om uw garantietermijn per machine te verlengen in eventueel in combinatie met een onderhoudscontract.

Wat houdt deze garantie precies in

het antwoord op deze vraag is samengevat, dat uw machine bij een mogelijk defect zo snel mogelijk weer online is.

Krijg ik garantie op inruil en demo apparaten

Standaard geven wij 6 maanden onderdelen garantie op inruil of demo apparaten. Voor export en indien anders overeengekomen kunnen hier uitzonderingen op worden gemaakt. Dit wordt duidelijk voorafgaand aan de verkoop met u overlegt

Installatie en montage

Kunt u ook het elektra aanpassen bij levering

Vooraf zullen wij u een duidelijk overzicht geven van de nodige aansluitingen.

Indien u ervoor gekozen heeft om dit in eigen beheer te doen of door uw eigen installateur zullen wij u van een duidelijk aansluitschema voorzien.

Wilt u dit installatie werk door Goud Laundry Solutions laten doen, dan zullen wij dit duidelijk met u voorafgaand op de installatie afstemmen.

vloeren/egaal

De machines zijn voorzien van stelpoten, uiteraard is het verstandig om de machines op een zo vlak mogelijke vloer te plaatsen.

water afvoer en toevoer

Bij installatie van de machine zal de machine worden aangesloten op de bestaande voorzieningen, die met u vooraf zijn besproken of per email zijn toegestuurd. Bij vervanging zullen wij het leidingwerk aanpassen op de nieuwe machines.

Bij sommige fabrikanten wordt de aansluitslangen en afvoerslang extra in rekening gebracht, hoe is dit bij jullie

U moet weten waar u aan toe bent, de watertoevoerslangen en afvoerslang zitten bij de wasmachine inbegrepen. bij een gasdroger zit de gasslang ook inbegrepen. Het afvoerkanaal van de droger sluiten wij aan tot 1 meter afstand van de droger. Indien er meer afstand is tot het afvoerkanaal dan kunt u dit door ons tegen meerprijs aan laten aansluiten, uiteraard kan dit ook door uw eigen technische dienst of installateur.

Service en onderhoud

Hoe gaat het met reparaties en onderhoud

Reparaties en onderhoud van de apparatuur doen wij in eigen beheer en met door ons getrainde externe bedrijven. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat de aandachtspunten zijn van de machines en aansluitmaterialen.

offshore en buitenland

repareren jullie ook op locaties zoals offshore of in het buitenland

Door de jaren heen staat onze nieuwe en gebruikte machines over de gehele wereld verspreidt. Ook op booreilanden, cruiseboten en andere schepen verplaatsen onze machines zich continue. Ons merk is gevestigd over de gehele wereld met de daarbij behorende technische kennis. Ook is het uiteraard mogelijk om onze technische kennis in te schakelen in alle uithoeken op de gehele wereld. Maar eerst zullen wij u telefonisch of per email op de best mogelijke manier proberen te helpen

Inruil oude apparaten

ruilen jullie ook machines in en /of doen jullie ook aan inkoop van wasserettes/wasserijen

Heeft u industriële wasapparatuur om in te ruilen of heeft u professionele wasapparatuur te koop. Wij zijn u graag van dienst.  Bij verkoop van uw apparatuur kunt u het best een email sturen of even uw foto’s whatsappen met de door uw gevraagde prijs ervoor. Bij inruil van uw oude wasapparatuur zullen wij u een aanbieding doen. Goud Laundry Solutions is ook gespecialiseerd in het bezemschoon opleveren van uw pand bij bedrijfsbeëindiging. Neem contact op voor meer info. Desgewenst kunnen wij dit binnen 48 uur voor u regelen.

© Goud Laundry Solutions 2015

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-67809058-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');