Direct contact? +31 (0)186 57 60 50

                                                                                                                                                                                             Wassen, drogen en strijken
voor bedrijven en professionals

Goud Laundry Solutions

Home - Laco mangels

Laco mangels

laco gasmangel muldemangel

Laco mangelsul mangel

Bij Laco is men continue bezig met product-ontwikkeling Door gebruik te maken van de modernste technieken is men in staat om voor u de betrouwbaarste mangel te maken met een zo hoog mogelijk rendement. Nieuw is de Air-Stream® Kuip een revolutionair systeem waarbij het rendement van uw mangel met meer dan 20% toeneemt.

Roldiameter 800mm = 1200mm

Hierdoor heeft een mangel met een roldiameter van 800mm bijna net zoveel strijk capaciteit als een gewone gelijkwaardige mangel met een roldiameter van 1200mm. U bespaart ruimte, geld en energie. Graag laten wij u de mogelijkheden zien van onze mangels. Dit kan bij onze fabrikant in België of bij een van onze tevreden klanten op de werkvloer.

Vouwmachine

Wilt u graag uw textiel gevouwen hebben, ook hiervoor bieden wij u tal van oplossingen zoals de LACOFOLD voor achter de mangel of voor compacte ruimtes de COMFORT evolution een mangel met vouwmachine en/of stapelaar in 1 apparaat. Zoekt u een standalone vouwmachine ook hier hebben wij de oplossing voor, onze Magic vouwt de gehele dag door voor u. Met de volautomatische Easy insteekklemmen kan 1 persoon maar liefst 240 stuks textiel per uur ingeven. NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR UW WENSEN.

Met onderstaande toetsen kunt u meer informatie vinden over onze verschillende soorten Laco mangels.

Laco muur mangels Laco doorvoer mangels Laco airstream mangels Laco comfort mangels Laco FoldProduct/bedrijfsinfoNEW NAAR DE AIRSTREAM TECHNOLOGY

 

 

DEALER LACO 2014 PLATINUMAWARD Laco Machinery 2013 Designer2013 BEST SERVICE

Contact

© Goud Laundry Solutions 2015

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-67809058-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');