Direct contact? +31 (0)186 57 60 50

                                                                                                                                                                                             Wassen, drogen en strijken
voor bedrijven en professionals

Goud Laundry Solutions

Home - Over ons

Over ons

Goud Laundry Solutions levert, installeert en onderhoudt ruim 20 jaar professionele was, droog en strijkapparatuur aan bedrijven, horeca en hotels, zorginstellingen, verenigingen en wasserijen. Wij zijn gevestigd in Klaaswaal met een grote warehousing.

Service en onderhoud

Wij beschikken over een 24/7 storingsdienst, zodat u na aankoop van een apparaat ervan verzekerd bent dat u altijd wordt geholpen. Wij proberen op locatie de storing te verhelpen en de reparatie uit te voeren, zodat u weer snel gebruik kunt maken van uw machine. Onze servicedienst is ook beschikbaar voor u indien u de machine niet bij ons heeft aangeschaft. U kunt er ook voor kiezen om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten, waarbij wij jaarlijks (of halfjaarlijks) langskomen om voor het reguliere onderhoud van de machines. In de voorwaarden kunt lezen wat dit periodieke onderhoud omvat.

Onze merken

Goud Laundry Solutions is exclusief importeur van UNIMAC & SPEEDQUEEN wasapparatuur voor de Nederlandse markt, beide merken zijn o.a. onderdeel van Alliance Laundry Systems gevestigd in Wevelgem (B), Wisconsin (VS) en Příbor (TJ).

Onderscheidingen

Diverse onderscheidingen van onze fabrikant hebben wij mogen ontvangen. Maar uiteraard doen wij gewoon waar wij goed in zijn en vinden wij het belangrijkste dat u tevreden bent over onze service.

Snelle leveringen

Het Europese hoofdkantoor en voorraadmagazijn van onze fabrikant is gevestigd in Wevelgem te België waaruit de onderdelen en apparatuur snel wordt verstuurd. Gecombineerd met onze eigen grote voorraad apparatuur en losse onderdelen kunnen wij u razendsnel bedienen.

© Goud Laundry Solutions 2015

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-67809058-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');