Direct contact? +31 (0)186 57 60 50

                                                                                                                                                                                             Wassen, drogen en strijken
voor bedrijven en professionals

Goud Laundry Solutions

Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Dit zijn alle beoordelingen.

Schrijf hier je beoordeling

Beweeg de muis over de sterren en klik om het aantal te kiezen (1=slecht, 5=zeer goed)

Beoordelingen (10)

De Molerette
Wateringen
25 juni, 2015

Zeer tevreden over Goud Laundry Solutions

Wij zijn al jaren klant en kunnen melden dat we zeer tevreden zijn over de service van Goud Laundry Solutions. In de meeste gevallen kunnen we een storing zelf oplossen door de perfecte telefonische ondersteuning.En in de gevallen dat dit niet mogelijk is, dan lossen ze het bij Goud deskundig op. Bert, Wassalon De Molerette.

het Vlak
Barendrecht
27 Juni, 2015

Een bedrijf dat altijd bereikbaar is

Geweldige service, telefonische ondersteuning is goed. Zelfs in het weekend of 's-avonds zijn ze bereikbaar. Wij doen dat met What's app ideaal als we ergens niet uitkomen. We maken een foto van het probleem en meestal kunnen we het dan na telefonische ondersteuning zelf oplosssen.

Wassalon Bendix
Barendrecht
27 Juni, 2015

Wat een geweldig bedrijf en zeer vriendelijke mensen

Wij zijn een kleine wassalon in Rotterdam en elke machine hebben wij keihard nodig. Gelukkig zijn er na al die jaren weinig storingen, maar als er dan ook iets is dan wordt dat snel verholpen. Zelfs 's-avonds zodat wij de volgende ochtend weer volop capaciteit hebben.

Dhr. Faber
Zaandam
3-7-2015

Zeer tevreden

Ben erg tevreden! Erg snel en duidelijk in communicatie.

Erwin
Oud-beijerland
10-7-2015

Niets mis mee

Wij zijn geen eindafnemer maar kopen gasverwarmde drogers van Goud Laundry Solutions. Dat bevalt ons heel goed. Alle afspraken komen ze stipt na en de gasdrogers zijn subliem

Gerard van de Mangel
Sittard
11-07-2015

110 % tevreden

Zeer vriendelijke en goede hulp. Professionele aanpak en snelle service. Zeer tevreden

Jan
Breda
21-07-2015

Eerlijk en goed

Open en eerlijke adviezen met goede voorbeelden. Dit bedrijf zal ik zeker aanbevelen bij collega's

John
Delft
16-07-2015

snel geholpen, goede uitleg

Goede klanten service! Ik werd dezelfde dag nog geholpen. De monteur heeft me uitgelegd hoe ik het de volgende keer zelf kan doen.







Timmers
Baarn
16-07-2015

Als wij maar blijven draaien

Goede dienst verlening niks op aan te merken.











Zorgt dat wij kunnen draaien en daar gaat het bij ons om.

Rob
Spijkenisse
21 September, 2015

Goed geregeld

Ik ben al jaren klant bij Goud Laundry en wordt hier altijd goed geholpen. Bellen altijd terug en zijn ook 's-avonds goed bereikbaar.

© Goud Laundry Solutions 2015