Direct contact? +31 (0)186 57 60 50

                                                                                                                                                                                             Wassen, drogen en strijken
voor bedrijven en professionals

Goud Laundry Solutions

Home - Brandweerkleding zelf wassen

Brandweerkleding zelf wassen

brandweerkleding zelf wassen

Brandweerkleding zelf wassen

Brandweerkleding moet professioneel worden gereinigd dit gaat dus niet in een gewone wasmachine met een gewoon waspoedertje hierdoor loopt u een groot risico om daarmee het pak te beschadigen. Het grondig reinigen van uw beschermende kleding en het behoud van uw reflecterende striping zijn dan enorm belangrijk. Desinfectie en waterafstotend maken van uw kleding is daarom een onderdeel waar onze bedrijfswasmachines mee zijn uitgerust. Met de bedrijfswasmachines van Goud Laundry Solutions kunt u eenvoudig de brandweerkleding zelf wassen. Zodra de machines geleverd en geplaatst worden zullen deze worden voorzien van speciale programma’s die aan de allerlaatste Hygiëne standaard voldoen. Uiteraard kunnen de Unimac bedrijfswasmchines niet alleen brandweerkleding wassen maar ook ander textiel binnen uw organisatie ook hiervoor kun wij samen met u aangepaste programma’s in stellen.

Voordeel zelf wassen

Uiteraard is het mogelijk om uw b randweerpakken te laten wassen door een externe wasserij. Maar hoe vaak heeft u net dat ene pak nodig en is het nog steeds onderweg van of naar de wasserij. Door zelf te wassen heeft u uw pak al binnen 3 uur weer gereed voor gebruik, daarnaast heeft u geen probleem meer met pakken die kwijt raken tijdens transport en heeft u altijd een continue proces die speciaal voor uw pakken zijn ingesteld.

Maskers

Niet alleen uw brandweerpakken en overige kleding kunt u wassen maar bijvoorbeeld ook uw gelaatsmaskers kunt u reinigen in de wasmachine. Door gebruik te maken van een speciale schommel beweging van de trommel en speciale beschermende wasnetten is het reinigen van de gelaatsmaskers makkelijker dan in een omgebouwde vaatwasser.

Materiaal

De bedrijfswasmachines kunnen ook eenvoudig uw andere materialen reinigen. Denkt u bijvoorbeeld aan uw sjorbanden, reinigingsdoeken, neklappen en andere prodcuten die verontreinigd zijn.

Zeepdosering

Alle machines zijn voorzien van een speciale aansluiting en print voor de aansturing van automatische vloeibare zeepdosering. Tijdens het instellen van de programma’s worden de vloeibare zeeppompen met de juiste doseringstijden ingesteld. Het enigste wat u nog moet doen is het programma kiezen en op start te drukken de machine doet alles automatisch en zal een signaal geven als het programma afgelopen is. Wij kunnen u als onafhankelijke bedrijfswasmachine leverancier in contact brengen met diverse zeepleveranciers. U kunt dan zelf de zeepleverancier kiezen die het best bij uw was concept aansluit.

Droogkast

Na het reinigen van uw brandweerkleding is het tijd om deze weer veilig te drogen. Gebeurt dit in een normale roterende wasdroger dan is de kans groot dat de reflecterende striping zal beschadigen. Voor dit proces is er een speciale droogkast ontwikkeld met een dubbel droogsysteem. In deze droogkast kunt u maar liefst 6 pakken tegelijk drogen. De droogkast is uitgerust met speciale hangers waardoor het textiel zowel van binnen als van buiten wordt gedroogd. Door deze dubbele droging in de droogkast zullen uw pakken na het wassen ook een beter waterafstotend effect hebben.  Bij veel wasserijen en stomerijen worden deze pakken wel in een roterende droger gedroogd waardoor de refelectie beschadigd. Bij andere wasserijen worden de pakken opgehangen in een droge ruimte het nadeel hiervan is dat door de membraam functie de binnenkant niet goed droogt en de waterafstotende werking van het pak niet goed werkt.

Meer informatie over onze droogkasten

Meer informatie over onze bedrijfswasmachines

Wilt u meer weten over onze bedrijfswasmachines en droogkasten die geschikt zijn voor uw toepassing neemt u dan contact met ons op

bedrijfswasmachine Unimac      brandweerkleding reinigen           droogkasten

 

 

Contact

© Goud Laundry Solutions 2015

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-67809058-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');