Direct contact? +31 (0)186 57 60 50

                                                                                                                                                                                             Wassen, drogen en strijken
voor bedrijven en professionals

Goud Laundry Solutions

Home - Kleinschalige zorginstelling

Kleinschalige zorginstelling

Wasserij opstelling 2 x Unimac UY400 40kg bedrijfswasmachine

Een kleinschalige zorginstelling of woongroepen komen steeds vaker voor, mensen het “thuisgevoel” geven zodat ze zich prettiger voelen en sneller weer in staat zijn om voor zich zelf te zorgen. Speciaal voor de kleinschalige woonvormen levert Goud Laundry Solutions een totaalwasconcept voor de wasserij binnen uw organisatie.

Persoonlijke kledingprofessionele_wasmachine_combinatie

Vaak is de kleding het enigste wat de bewoner van zichzelf mee heeft genomen of regelmatig krijgt van de familie. Het is dus zeer belangrijk dat hier zorgvuldig mee wordt omgegaan en dat artikelen niet kwijt raken. Daar waar mogelijk kunnen bewoners binnen uw kleinschalige zorginstelling hun textiel zelf wassen in kleinere industriële of professionele wasmachines en drogers. Deze wasapparatuur is robuuster gebouwd en zijn zuiniger in gebruik, daarnaast zijn de wasprogramma’s 2 tot 3 maal zo snel als in een gewone huishoud machine.

Wasserij

Wilt u binnen uw organisatie zelf de wasverzorging doen maar is de patiënt zelf hiertoe niet in staat. Het uitbesteden van de was brengt vaak veel ergernissen met zich mee. Denk hierbij aan het zoek raken en beschadigen van kleding, de langdurige reis van uw kleding die varieert van 3 dagen tot zelfs een week.

Met onze grotere range industriële wasmachines, drogers en mangels kunnen wij voor u een eigen centrale of decentrale wasserij op maat maken. Door binnen uw organisatie zelf de was te verzorgen heeft de volgende voordelen:

  • kostprijs per stuks wasgoed is lager
  • kostprijs per kilo gram platgoed is lager
  • optimale service naar uw bewoners
  • minder slijtage door beter afgestemde wasapparatuur in minder agressieve chemische productenuy240 professionele wasmachine
  • kwaliteit is vele malen beter
  • kleding is sneller terug bij bewoners
  • minder kans op beschadiging of zoek raken van kledingstukken

Concepten

Onze range wasmachines en drogers zijn leverbaar vanaf 7 KG inhoud tot 120 kG inhoud. Mangels zijn er al met een rollengte van 1 meter tot mangels met een rollengte van 3,3 meter met diverse roldiameters. Niet voor niks zijn wij leverancier van de grootste fabrikant van industriële wasapparatuur en professionele wasapparatuur. Door deze grote range aan producten kunnen wij u diverse concepten aanbieden: Wilt u de gehele wasverzorging binnen de instelling doen tot platgoed aan toe of wilt u alleen het persoonsgebonden goed voor uw bewoners in binnen uw organisatie houden. Uiteraard is het ook mogelijk om dit gefaseerd te doen zodat we de voorzieningen al gereed maken, zodat wij later alleen nog de extra apparatuur hoeven te installeren.

Bouwplannen of renovatie

Heeft u bouwplannen of gaat u binnen kort renoveren u kunt er niet vroeg genoeg bij zijn om advies in te winnen, onze adviseurs nemen uw zorg uit handen en weten precies hoe en waar het leidingwerk moet worden aangelegd, maar wij gaan zelfs nog een stap verder, Goud Laundry Solutions kan ook voor u de gehele installatie binnen uw wasserij verzorgen. Zodat alle leidingen volgens protocol worden aangelegd.

Informatiekleinschalige zorginstelling woongroepen

Wilt u meer informatie neem dan contact op met onze adviseurs

 

 

© Goud Laundry Solutions 2015

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-67809058-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');