Direct contact? +31 (0)186 57 60 50

                                                                                                                                                                                             Wassen, drogen en strijken
voor bedrijven en professionals

Goud Laundry Solutions

Home - Strijkapparatuur

Strijkapparatuur

Strijkapparatuur

Het gebruik van strijkapparatuur zoals mangels en strijkrollen is nodig voor de perfecte afwerking van lakens, servetten, bedrijfskleding en ander textiel. De mangels staan bekend om hun lange levensduur en betrouwbare strijkkwaliteit. Wij leveren mangels in drie uitvoeringen: rolverwarming, cilinderverwarming en kuipverwarming. Deze uitvoering kunnen worden verwarmd door gas, elektrisch of stoom. De mangels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

ul mangel

Mangels met kuipverwarming (UL-serie)

De kuipverwarmde mangels staan bekend om hun uitmuntende strijkresultaat. De gas en elektrische modellen zijn uitgevoerd met een uniek warmtesysteem met een warmte wisselaar, thermische olie die continue circuleert door de mangel. Zo ontstaat een constante temperatuur, hoge productiviteit,  een laag warmteverlies en een snelle temperatuur toename. De modellen zijn leverbaar in verschillende diameters vanaf 300 tot en met 1200 mm. De rollengtes zijn leverbaar met een lengte van 1.75 tot 3.30 meter. De kuipverwarmde mangels zijn er in 3 verschillende types:

  • muur mangel ( in- en uitvoer aan voorzijde)
  • doorvoer mangel, (invoer aan de voorzijde en uitvoer aan de achterzijde)
  • model met geïntegreerde insteker, vouwer en stapelaar (door één persoon bedienbaar)

Unimac bedrijfsmangel brochure

fcu 320 mangel

Strijkrollen met cilinderverwarming (FC-serie)

De strijkrollen met cilinderverwarming zijn compact gebouwd en kunnen tegen een muur worden geplaatst. De in- en uitvoer zit aan de voorzijde waardoor de strijkrol weinig ruimte in beslag neemt. De strijkrol is voorzien van zware Nomex strijkbanden die om een verwarmde gepolijste stalen cilinder draaien. Deze modellen zijn leverbaar met elektrische of gasverwarming. De strijkrollen zijn leverbaar met een rol diameter van 320, 500 of 800 mm.

Unimac bedrijfsmangel brochure

 

IRI30 strijkrol

Strijkrollen met rolverwarming (IRI-serie)

Het IRI gamma van de strijkmangels zijn leverbaar in 3 modellen. Een strijkmangel met een roldiameter van 250 mm en 2 modellen met een roldiameter van 300 mm. De strijkmangels zijn leverbaar met verschillende rollengtes die variëren van 1.00, 1.20, 1.40, 1.60 en 2.00 meter. Deze modellen zijn leverbaar met of zonder variabele rolsnelheid. Deze modellen zien geschikt om een aantal (HOEVEEL) stuks per dag te strijken. Voor grotere aantallen adviseren wij gebruik te maken van een van bovenstaande mangels.

Unimac bedrijfsmangel brochure

Strijkapparatuur op maat

Goud Laundry adviseert, installeert en onderhoud strijkapparatuur voor bedrijven, verenigingen, instellingen en wasserettes. Met ruim 20 jaar ervaring zorgen wij voor professionele machines en een optimale service. En dat voor de beste prijs. Wilt u meer weten over strijkapparatuur voor uw toepassing? Neem contact met ons op.

Contact

© Goud Laundry Solutions 2015