Direct contact? +31 (0)186 57 60 50

                                                                                                                                                                                             Wassen, drogen en strijken
voor bedrijven en professionals

Goud Laundry Solutions

Home - Nieuws

Archief

WETCLEANING NATWASSEN met goud laundry solutions en bufa care

WETCLEANING NATWASSEN

Samen met 1 van de grootste fabrikanten van de wereld bekend van de merken Danube en Fagor hebben wij de allerbeste NATWAS wasmachine en droger voor u ontwikkeld. Natwassen was nog nooit zo eenvoudig en de resultaten liegen er niet om. En natuurlijk kunnen ze ook voor uw overige was worden gebruikt.

Lees verder

2170005100P deur handle ipso speedqueen unimac nyborg

IPSO DEURHANDGREEP NU EXTRA GOEDKOOP !!!!

17.10.2017

Deurhandgreep voor o.a. de IPSO wasmachines voor modellen:

Bij ons op laundrypart.nl extra voordelig

BESTEL NU EENVOUDIG ONLINE:

BESTEL HIER EENVOUDIG EN VEILIG UW IPSO ONDERDELEN

Deze deurhandle is o.a. geschikt voor de volgende modellen:

IPSO HC100 IPSO HC135 IPSO HC165 IPSO HC60 IPSO HC65 IPSO HC75 

Lees verder

WETCLEANING CONCEPT

27.01.2017

WETCLEANING – WETCLEAN – NATWASSEN

Ongeveer 10 tot 15 jaar geleden was er een enorme run op WETCLEAN machines. Bijna iedere stomerij moest en zou een WETCLEAN wasmachine met bijbehorende droger hebben.  Vroeger het zogenaamde Miele-Kreussler systeem, maar ook Electrolux kwam bijvoorbeeld met het Lagoon systeem. Andere merken zoals Danube, Fagor en Ipso volgde natuurlijk ook.

Lees verder

paardendekens wassen paardendeken wasserijen

PAARDENDEKEN WASSEN EN PAARDENDEKEN WASSERIJEN

04.03.2016

Professionele wasmachines voor het wassen van paardendekens. Goud Laundry Solutions is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van wasmachines en drogers voor paardendekens. Goud Laundry Solutions heeft op het gebied van paardendekens een enorme kennis en ervaring die wij graag met u willen delen. Paardendeken wassen en paardendeken wasserijen wat moet u allemaal weten!

De ideale wasmachine / droger voor uw paardendekenwasserijpaarden dekens reinigen

U bent op zoek naar professionele wasserij apparatuur voor in uw paardendekenwasserij of u zoekt een machine voor algemeen gebruik binnen uw manege.  Wij helpen u graag met al uw vragen:

 • Waar moet u op letten ?
 • Hoe wast u efficiënt uw vuile was ?
 • Welke professionele wasmachine of professionele wasdroger past het best binnen uw organisatie?
 • Hoeveel ruimte heeft u nodig voor 1 of meerdere machines?
 • Wilt u uw paardendekens op natuurlijke wijze droger of in een roterende wasdroger of is een droogkamer de geschikte oplossing voor u?

Vragen waar wij u graag mee helpen een professioneel team staat voor u klaar. Onze organisatie zit door heel Nederland verspreidt zodat we altijd iemand bij u in de buurt hebben.

Professionele apparatuur 

Iedere situatie is anders en uiteraard is uw budget ook van belang voor welke machine het beste bij u past. Heeft u liever een nieuwe machine of is een gebruikte machine de juiste keuze. Uiteraard is het aanbod van het aantal dekens ook belangrijk bij de inhoud van uw machine.

Uitbesteden of zelf paardendekens wassenpaardendekens hondendekens kleden

Het wassen van paardendekens is een geen moeilijke klus voor een industriële wasmachine. De programma’s zijn niet duur in gebruik i.v.m. de lagere temperaturen waarmee gewassen kan worden. De vervuiling is ook niet zo erg als u in eerste instantie zou denken. Door onze jarenlange ervaring met het wassen van paardendekens zult u versteld staan van het resultaat. Alleen de allerbeste machines die voor het wassen van paardendekens geschikt zijn bieden wij u aan. Toch zien we maar veel te vaak dat er bedrijven binnen Nederland en Belgie nog steeds machines aanbieden die niet geschikt zijn voor het wassen van paardendekens. Bedrijven die zeggen dat ze veel weten maar door een gebrek aan ervaring en kennis u een goedkope machine verkopen waarvan u na een maand al spijt van heeft.

Kwaliteit

Paardendekens, Sjabrakken en andere accessoires moeten grondig worden gereinigd een hoogwaardige professionele wasmachine waarborgt de kwaliteit van uw deken. Bij het wassen van paardendekens komen veel haren vrij dus een machine met grote afvoerklep is een vereiste. Een afvoerklep ?  Ja een professionele wasmachine met afvoerklep en machine met een afvoerpomp is zeker niet geschikt voor het reinigen van uw dekens. Daarnaast is het belangrijk of u een machine heeft die niet te soepel is afgeveerd. Deze zal steeds in onbalans raken. Waardoor de paardendekens niet goed zullen centrifugeren.

Betrouwbare wasapparatuur voor de zwaarste klussen

Leveranciers die zeggen dat hun machines speciaal gemaakt zijn voor paardendekens die mogen wat ons betreft bij het circus. Maar machines die geschikt zijn voor het wassen van paardendekens hebben wij zeker in ons pakket. Machines met een inhoud vanaf 10 kg zijn geschikt voor deze klus. Onze machines zijn er dan verder in alle maatvoeringen tot en met 120kg aan toe.

Bij wie hebben wij deze machines staanpaardendekens wassen

Onze industriële wasmachines zijn geschikt voor speciaal ingerichte wasserijen voor paardendekens, stoeterijen, fokbedrijven, handelsstallen, particuliere paardenbezitters, maneges en klinieken. En uiteraard hebben wij bij alle takken deze machines naar alle tevredenheid draaien. Nieuw maar ook tweedehands.

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Bent u op zoek een Industriële wasmachine die moet doen wat u ervan verwacht. Wilt u probleemloos jarenlang uw product naar tevredenheid wassen. Of bent u op zoek naar een industriele machine voor andere doeleinden, wij helpen u graag en uiteraard met vrijblijvend advies.

Paardendeken wassen en paardendeken wasserijen

Waar zitten onze klanten? Door heel Nederland en Belgie maar ook in Frankrijk hebben wij genoeg klanten met onze industriële wasmachines voor het wassen voor paardendekens

Contact

Meer weten neem dan contact met ons op! Onze medewerker van Goud Laundry Solutions geeft u graag een persoonlijk advies op maat!

Wij leveren door heel Nederland en Belgie en het mooie is dat wij gewoon door heel Nederland gevestigd zitten.

Hierdoor kunnen wij altijd een vast tarief met u afspreken voor het voorrijden.

Bel voor meer informatie:

tel: +31 – (0)186-576050

email: info@goudlaundry.nl

of vul onderstaand contactformulier in.

 

 

Lees verder

WETCLEANING NATWASSEN met goud laundry solutions en bufa care

WETCLEANING NATWASSEN

28.02.2016

Samen met 1 van de grootste fabrikanten van de wereld bekend van de merken Danube en Fagor hebben wij de allerbeste NATWAS wasmachine en droger voor u ontwikkeld. Natwassen was nog nooit zo eenvoudig en de resultaten liegen er niet om. En natuurlijk kunnen ze ook voor uw overige was worden gebruikt.

Lees verder

Service Goud Laundry Solutions

De service van Goud Laundry Solutions

24.12.2015

Steeds vaker krijgen wij bij Goud Laundry Solutions de vraag of we ook service werkzaamheden verrichten aan andere merken.

Het antwoord op deze vraag is : YES WE DO…

Er zijn verschillende klanten die totaal niet tevreden zijn over hun huidige leverancier. Vervelend natuurlijk zeker als uw machine nog in de garantietermijn zit. Goud Laundry Solutions heeft voor u de oplossing.

Een voorbeeld

Klant in Schiedam

Een klant in Schiedam koopt voor zijn wasserette 5 industriële wasmachines van 6,5 KG en 1 industriële wasmachine van 10,5 KG. Tijdens een bezoekje van onze vertegenwoordiger geeft de klant aan totaal niet tevreden te zijn met zijn huidige leverancier, hoewel de machines gewoon in hun garantie termijn zitten neemt GOUD LAUNDRY SOLUTIONS de gehele garantie over i.c.m. de onderhouds intervals.  De klant is in de val gelokt door een mooi verkoopspraatje en een gemakkelijk te krijgen financiering.

Waarom de klant niet tevreden was ?

 • De leverancier moest helemaal aan de andere kant van het land komen.
 • Het duurde meer dan 5 werkdagen voordat er iemand langs kwam
 • De monteurs waren niet vakbekwaam en de storingen werden alleen maar erger.
 • Leerlingmonteurs en / of stagiaires moet je nou eenmaal niet alleen op pad sturen.
 • Goud Laundry Solutions heeft de storingen binnen 1 uurtje opgelost en de klant zit maar 20 km bij ons vandaan i.p.v. 280 km zoals de concurrent.

Een andere klant had een service contract van 2 x per jaar. Bij een service contract verwacht u dat er vakbekwaam personeel langskomt om uw machines op de belangrijke punten te controleren. Echter kwamen er ( monteurs nou ja ze hadden in ieder geval een schroevendraaier bij zich) Mogelijk waren ze net weggelopen van school. Zulk onbekwaam personeel wilt u toch niet aan uw apparatuur laten sleutelen. Veiligheid staat voorop en u bent verantwoordelijk voor uw personeel. Uw machinepark is ene kostbaar bezit waar alleen professionals aan mogen sleutelen.

Al 20 jaar doen wij gewoon waar we goed in zijn en we worden steeds groter. Maar dat doen we stap voor stap zodat we u 150% tevreden kunnen stellen.

Heeft u een machine van 1 van de volgende merken en u bent niet tevreden over uw huidige leverancier, neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend uiteraard laat dat duidelijk zijn en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Merken die wij onderhouden zijn:

 • FAGOR

 • IPSO

 • DOMUS

 • LAVAMAC

 • FIRBIMATIC

 • PRIMUS

 • PONY

 • MIELE

 • ELECTROLUX

 • HUEBSCH

 • SPEEDQUEEN

 • UNIMAC

 • SCHULTHESS

Meer weten : vul onderstaand formulier in of

mail naar: info@laundrysolutions.nl

of bel: 0186-576050

We zijn gevestigd in Klaaswaal onze service bedekt heel Nederland en Belgie.

 

whatsapp professionele industriele wasapparatuur

Whatsapp uw vraag of foto

13.11.2015

Bij Goud Laundry Solutions kunt u nu ook communiceren via WhatsApp. Op deze wijze kunt u ons snel en eenvoudig bereiken. Steeds meer klanten maken een foto van het apparaat waar een onderdeel of accessoire voor nodig is. Hoe makkelijk is het dan om deze foto snel even door te zetten via WhatsApp en prijs en levertijd bij ons op te vragen?

06 – 20 60 74 65

Lees verder

Uw apparaat is geld waard!

03.09.2015

Logo_Goud_Laundry 

MAART 2016 INRUILMAAND.
Een compleet nieuw machinepark en weer jarenlang zonder zorgen wassen, drogen, strijken. Of misschien die ene machine die zoveel problemen geeft. De beste tijd om uw machines te vervangen is nu. Goud Laundry Solutions heeft de afgelopen 25 jaar een zeer groot netwerk opgebouwd aan relaties. In Nederland, België, Duitsland maar ook verder in Europa zijn wij actief.

Lees verder

© Goud Laundry Solutions 2015

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-67809058-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');