Direct contact? +31 (0)186 57 60 50

                                                                                                                                                                                             Wassen, drogen en strijken
voor bedrijven en professionals

Goud Laundry Solutions

Home - Nieuws - PAARDENDEKEN WASSEN EN PAARDENDEKEN WASSERIJEN

Archief

PAARDENDEKEN WASSEN EN PAARDENDEKEN WASSERIJEN

paardendekens wassen paardendeken wasserijen

Professionele wasmachines voor het wassen van paardendekens. Goud Laundry Solutions is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van wasmachines en drogers voor paardendekens. Goud Laundry Solutions heeft op het gebied van paardendekens een enorme kennis en ervaring die wij graag met u willen delen. Paardendeken wassen en paardendeken wasserijen wat moet u allemaal weten!

De ideale wasmachine / droger voor uw paardendekenwasserijpaarden dekens reinigen

U bent op zoek naar professionele wasserij apparatuur voor in uw paardendekenwasserij of u zoekt een machine voor algemeen gebruik binnen uw manege.  Wij helpen u graag met al uw vragen:

  • Waar moet u op letten ?
  • Hoe wast u efficiënt uw vuile was ?
  • Welke professionele wasmachine of professionele wasdroger past het best binnen uw organisatie?
  • Hoeveel ruimte heeft u nodig voor 1 of meerdere machines?
  • Wilt u uw paardendekens op natuurlijke wijze droger of in een roterende wasdroger of is een droogkamer de geschikte oplossing voor u?

Vragen waar wij u graag mee helpen een professioneel team staat voor u klaar. Onze organisatie zit door heel Nederland verspreidt zodat we altijd iemand bij u in de buurt hebben.

Professionele apparatuur 

Iedere situatie is anders en uiteraard is uw budget ook van belang voor welke machine het beste bij u past. Heeft u liever een nieuwe machine of is een gebruikte machine de juiste keuze. Uiteraard is het aanbod van het aantal dekens ook belangrijk bij de inhoud van uw machine.

Uitbesteden of zelf paardendekens wassenpaardendekens hondendekens kleden

Het wassen van paardendekens is een geen moeilijke klus voor een industriële wasmachine. De programma’s zijn niet duur in gebruik i.v.m. de lagere temperaturen waarmee gewassen kan worden. De vervuiling is ook niet zo erg als u in eerste instantie zou denken. Door onze jarenlange ervaring met het wassen van paardendekens zult u versteld staan van het resultaat. Alleen de allerbeste machines die voor het wassen van paardendekens geschikt zijn bieden wij u aan. Toch zien we maar veel te vaak dat er bedrijven binnen Nederland en Belgie nog steeds machines aanbieden die niet geschikt zijn voor het wassen van paardendekens. Bedrijven die zeggen dat ze veel weten maar door een gebrek aan ervaring en kennis u een goedkope machine verkopen waarvan u na een maand al spijt van heeft.

Kwaliteit

Paardendekens, Sjabrakken en andere accessoires moeten grondig worden gereinigd een hoogwaardige professionele wasmachine waarborgt de kwaliteit van uw deken. Bij het wassen van paardendekens komen veel haren vrij dus een machine met grote afvoerklep is een vereiste. Een afvoerklep ?  Ja een professionele wasmachine met afvoerklep en machine met een afvoerpomp is zeker niet geschikt voor het reinigen van uw dekens. Daarnaast is het belangrijk of u een machine heeft die niet te soepel is afgeveerd. Deze zal steeds in onbalans raken. Waardoor de paardendekens niet goed zullen centrifugeren.

Betrouwbare wasapparatuur voor de zwaarste klussen

Leveranciers die zeggen dat hun machines speciaal gemaakt zijn voor paardendekens die mogen wat ons betreft bij het circus. Maar machines die geschikt zijn voor het wassen van paardendekens hebben wij zeker in ons pakket. Machines met een inhoud vanaf 10 kg zijn geschikt voor deze klus. Onze machines zijn er dan verder in alle maatvoeringen tot en met 120kg aan toe.

Bij wie hebben wij deze machines staanpaardendekens wassen

Onze industriële wasmachines zijn geschikt voor speciaal ingerichte wasserijen voor paardendekens, stoeterijen, fokbedrijven, handelsstallen, particuliere paardenbezitters, maneges en klinieken. En uiteraard hebben wij bij alle takken deze machines naar alle tevredenheid draaien. Nieuw maar ook tweedehands.

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Bent u op zoek een Industriële wasmachine die moet doen wat u ervan verwacht. Wilt u probleemloos jarenlang uw product naar tevredenheid wassen. Of bent u op zoek naar een industriele machine voor andere doeleinden, wij helpen u graag en uiteraard met vrijblijvend advies.

Paardendeken wassen en paardendeken wasserijen

Waar zitten onze klanten? Door heel Nederland en Belgie maar ook in Frankrijk hebben wij genoeg klanten met onze industriële wasmachines voor het wassen voor paardendekens

Contact

Meer weten neem dan contact met ons op! Onze medewerker van Goud Laundry Solutions geeft u graag een persoonlijk advies op maat!

Wij leveren door heel Nederland en Belgie en het mooie is dat wij gewoon door heel Nederland gevestigd zitten.

Hierdoor kunnen wij altijd een vast tarief met u afspreken voor het voorrijden.

Bel voor meer informatie:

tel: +31 – (0)186-576050

email: info@goudlaundry.nl

of vul onderstaand contactformulier in.

 

 

Contact

© Goud Laundry Solutions 2015

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-67809058-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');